Хидроизолация на покрив

Хидроизолация на плосък покрив

Хидроизолация на плосък покрив изисква полагане на здрав и издържлив във времето изолационен материал.

Това е важна особеност на плоските покриви за разлика от хидроизолацията на покривни конструкции с наклон при които водата се стича по наклона и изолационният материал не е от толкова голямо значение.

Премахване на старата хидроизолация

Процесът на подмяна започва с внимателно премахване на съществуващата хидроизолация, износена от атмосферните условия и годините експлоатация.

Плоските покриви са изложени непрестанно на атмосферни влияния, както и на механични повреди от падащи предмети или действия на трети лица - образуват се шупли и пукнатини през които влагата прониква до стените и таваните на сградата.

На снимката по-долу може да видите какво бе състоянието на ремонтирания от нас плосък покрив преди ремонта.

Подготовка на покрива за нова хидроизолация

Следващата стъпка е подготовката на основата за поставяне на новата хидроизолация, при което основата се почиства от, правят се поправки на нарушена повърхност и грундиране на основата.

Полагане на новата хидроизолация

Следва поставянето на новата хидроизолация. Полагането се извършва чрез нагряване на хидроизолацията и нейното плътно залепване към основата.

Материали за хидроизолация на плоски покриви

Използваме висококачествени материали, подходящи за плоски покриви, гарантиращи механична здравина, студоустойчивост, водоустойчивост и дълготрайна хидроизолация на покрива.

Информация за обекта

Ремонтираният плосък покрив е на обект, намиращ се в село Чибаовци.

Обектът завършен: 
септември, 2021
Преди ремонта: 
Увредената стара хидроизолация на покрива