Монтаж на керамични керемиди Tondach

Направа на покрив с редене на керемиди

Реденето на керамични керемиди върху съществуваща конструкция е процес, който обединява красота, издръжливост и функционалност.

Процесът на редене на керемиди започва с подготовка на съществуващата конструкция, като се осигурява правилната подложка и подготвя повърхността за монтажа на керемидите.

След като са определени местата за поставяне на керемидите, започва процесът на редене, който се извършва с прецизност и внимание към детайлите.

Керамични керемиди Tondach

Керамични керемиди Tondach са част от продуктите на завода Винербергер България - водещ международен производител на строителни материали, който е в България от 2004 г.

Със своя изтънен и изящен дизайн, керемидите Tondach представляват предпочитана марка в съвременното строителство, като същевременно осигуряват надеждна защита от външни влияния.

Керемидите Tondach са леки и лесни за монтаж, което улеснява работата и позволява бързо и ефективно покритие на покрива. В резултат на този процес, конструкцията придобива нова визия и функционалност, като се осигурява защита от влага, вятър и други външни влияния.

След завършването на монтажа, покривът се проверява за евентуални пропуски или неизправности, което гарантира дълготрайност на конструкцията и защита от външни влияния.

Лого на Тondach

Керемидите Tondach осигуряват:

  • Отлично качество и здравина
  • Студоустойчиви и водонепропускливи
  • Подходящи за нови и стари покриви
  • Еко качество потвърдено с европейски сертификат Natureplus
  • Цялостна покривна система

Tondach е производител на керамичните керемиди от чиста глина без вредни за здравето и околната среда химически добавки. Технологията на производство в заводите гарантира експлоатация от над сто години.

Инвестицията в керамичен покрив се отплаща във времето с лесна поддръжка и липса на ремонти.

Информация за обекта

Обектът се намира в с. Хераково, община Божурище, Софийска област.

Обектът завършен: 
октомври 2021