Представяне на наши обекти

Монтаж на керамични керемиди Tondach

Реденето на керамични керемиди върху съществуваща конструкция е процес, който обединява красота, издръжливост и функционалност.

Процесът на редене на керемиди започва с подготовка на съществуващата конструкция, като се осигурява правилната подложка и подготвя повърхността за монтажа на керемидите.

След като са определени местата за поставяне на керемидите, започва процесът на редене, който се извършва с прецизност и внимание към детайлите.

Обектът се намира в с. Хераково, община Божурище, Софийска област.

Хидроизолация на покрив

Хидроизолация на плосък покрив изисква полагане на здрав и издържлив във времето изолационен материал.

Това е важна особеност на плоските покриви за разлика от хидроизолацията на покривни конструкции с наклон при които водата се стича по наклона и изолационният материал не е от толкова голямо значение.

Процесът на подмяна започва с внимателно премахване на съществуващата хидроизолация, износена от атмосферните условия и годините експлоатация.

Следващата стъпка е подготовката на основата за поставяне на новата хидроизолация, при което основата се почиства от, правят се поправки на нарушена повърхност и грундиране на основата.

Ремонт на покрив с керемиди в София

Представяме извършен от нас ремонт на покрив с керемиди в София, при който старите керемиди са заменени с нови, изградена е нова дървена скара за керемиди.

Ремонтът на покрива на сградата започва с демонтаж на старите керемиди, почистване, проверка за евентуални повреди и отстраняване на повредените керемиди.

След завършването на монтажа покривът се проверява и почиства, за да се гарантира дълготрайност на конструкцията и защита от външни влияния.

Довършителни СМР на нова жилищна кооперация в кв. Бояна

Новострояща се жилищна кооперация на ул. “Боянска”, кв. Киноцентър Бояна, в гр. София.

В процеса на строителство са извършени следните строително-монтажни работи:

Конструкция за дървен навес с керемиди Брамак

Изграждане на навес от дървена конструкция и керамични керемиди Bramac. Дървената конструкция с керамични керемиди съчетава естетика, функционалност и здравина, придавайки уникален чар на всяка еднофамилна къща.

Проектът започва с подготовката на материалите и предвидения терен за навеса, като се вземат предвид архитектурните особености на къщата и пространствените нужди на собствениците. Прецизират се параметрите на конструкцията като размери, форма и наклон на покрива.

Дървото, използвано за конструкцията, е подбрано по здравина и устойчивост на външни условия и създава здрава и елегантна основа за керемидите Bramac, известни със своята висока качествена изработка и естетическа привлекателност.

Реставрация на фасада на хотел Лион

Реставрация на фасада на хотел Лион – паметник на културата

Цялостен ремонт - реставрация на фасадата и фасадно боядисване на хотел, паметник на културата с класическа архитектура на Стара София от 20 век.

Хотелът се намира на пл. Лъвов мост в гр. София и е една от емблематичните за София исторически архитектурни забележителности.

Покривни и хидроизолационни дейности на нова кооперация

Покривни и хидроизолационни дейности на нова жилищна кооперация на ул. Брегалница в гр. София.

Довършителни СМР: сухо строителство – облицовки от гипсокартон, шпакловки и боядисване по стени и тавани

Ремонт на покрив на жилищна кооперация в София

Представяме извършени от нас покривни дейности в жилищна кооперация на ул. Гурко в гр. София.

Цялостния ремонт на покрива на кооперацията включваше ремонт на покривната конструкция, хидроизолация, поставяне на нови керемиди, ремонт и измазване на комини, смяна на улуци и водосточни тръби.

Покривни и фасадни работи по административни сгради

Ремонтни дейности по покриви и фасади на административни сгради на ул. “Васил Петлешков” в гр. София.

Извършени строителни работи:

 • Изграждане с нова дървена конструкция на мансарден етаж и покрив
 • Топлоизолационна система и обшивка от цветна ламарина тип „Фалцон“
 • Изграждане на мълниезащитна инсталация
 • Полагане на топлоизолационна система по фасади
 • Ремонт на плосък покрив с газопламъчно лепене на рулонен битум
 • Вътрешни ремонти с гипсокартон и окачени тавани

Еднофамилна къща в Лозен

Разгледайте снимки от процеса на вътрешен ремонт, преустройство и изграждане на топлоизолационна система по фасади на стара еднофамилна къща в с. Лозен, в района на гр. София.

Еднофамилна жилищна сграда в София

Представяме снимки от работата на Гама Строй ЕООД по ремонта на еднофамилна жилищна сграда на ул. Мадара, гр. София, включваща освен другите строително-ремонтни дейности, проектиране и изработка на нов мансарден покрив и сглобяема дървена пристройка.

Еднофамилна къща в с. Войнеговци

Строителните работи по изграждане на еднофамилна жилищна сграда в с. Войнеговци обхващат:

 • Изграждане на пристройка и надстройка на къщата от стоманобетонна конструкция
 • Зидане на тухлени стени
 • Цялостно изграждане на нов покрив от дървена конструкция и покритие от цветна ламаринена обшивка тип „Фалцон“
 • Вътрешни ремонтни дейности – мазилки, шпакловки и боядисване по стени и тавани, изграждане на ВИК инсталация, ЕЛ инсталация, облицовки на бани и тоалетни
 • Изпълнение на вертикална планировка на терена с подпорни стени от „габиони“

Ремонт на покрив на административни сгради в София

Гама Строй ЕООД представя извършени от фирмата покривни дейности на административни сгради, разположени в района на моста "Чавдар", гр. София.

Строителството и ремонтът на покриви, включително такива с голяма площ, височина и сложна конструкция, е една от основните строително-ремонтни дейности на дружеството.

Изграждане на покрив на къща в село Негован

Представяме Ви извършени от Гама Строй ЕООД покривни дейности - изграждане на нов покрив за еднофамилна жилищна сграда с. Негован, Софийско.

Покривни дейности на къща в София

Цялостен ремонт на покрив на къща на ул. “Света Мария Магдалина” във вилна зона Симеоново - Драгалевци в гр. София.

Ремонтът включваше изграждане на покривна конструкция, тенекеджийски работи, хидроизолация, поставяне на нови керемиди, ремонт и измазване на комини, смяна на улуци и водосточни тръби.

Жилищна сграда в кв. Редута в гр. София

Първият изграден от Гама Строй ЕООД строителен обект. Строително-монтажните работи включват: Груб строеж. Топлоизолация. Фасадни работи. Покривно строителство. Замазки и шпакловки. Лепене на плочки. Довършителни работи. Сградата е построена и завършена «от основи до ключ».